24 Mar 2012

AZKA COLLECTIONS

material : cotton twill
Dengan sulaman etnik dari Bogor, sangat eksklusif!!




BS32  S, M, L, XL
RM 78
BS54 M, L, XL
RM80
GS31 M, L,XL
RM 110

GS24 M, L
RM98
GS 48 M, L, XL
RM 100
G2 HIJAU L,  G1 COMER S, M
GS47 L,XL
RM1OO
MEASUREMENT IN CM


15 comments:

  1. Alamak br jer beli yg lama dah kuar yg baru ni huhu lg cantik plak tu. Regular customer blh dpt discount x? Free postage ke? Hehe...

    ReplyDelete
  2. Dress code GS31 M, L,XL dalam azka collections ade lg x?

    ReplyDelete
  3. G1 comers ada saiz M tak dan hg berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. G1 comers ada saiz M, harga RM135.

      Delete
  4. GS24 and G1 Comer ade saiz XL tak? kalau order, brape lama baru sampai? thanks! :)

    ReplyDelete
  5. Gs24 dan G1 size XL x de dlm stock. Perlu preorder. Afiqah tolong isi order form ye, dalam 10 hari baru baju sampai kalau preorder bergantung kpd availability pd supplier. Tq.

    ReplyDelete
  6. mcmana nk hubgi melalui telephone(h set)

    ReplyDelete
  7. hi ada stock lagi tak GS24 (size XL)?

    ReplyDelete
  8. GS47 size XL ade x??

    ReplyDelete
  9. salam....nak Tanya jubbah ni ada lagi ke?

    ReplyDelete